ZASLUŽENA ZMAGA!

25. februarja

Koper – Mura 1:0 (1:0)

Stadion Bonifika, sodniki: Sagrković, Povšnar, Švarc.
Strelec: 1:0 Mišić (35.)
Koper: Vargić, Rajčević, Žužek, Cerovec, Mišić, Caimacov (od 90. Jelić Balta), Pejić, Guberac, Dodlek (od 76. Knežević), Barišić (od 64. Stevanović), Mulahusejnović (od 64. Spinelli).
POROČILO O TEKMI

Koprčani so z borbeno in moštveno igro prvič v sezoni premagali Muro. Od prve minute dalje so s pristopom nakazali, da jih zanima le zmaga, s katero so se na lestvici izenačili z Bravom in Domžalami. Razlika do tretjeuvrščene Mure se je zmanjšala na 4 točke. Edini zadetek na tekmi je prispeval Darko Mišić, ki se je med strelce vpisal prvič v letošnji sezoni.

Trener, Rodolfo Vanoli: “To je bila ekipna zmaga, celotnega štaba, za vse v klubu. Rad bi izpostavil in sporočil nekaterim novinarjem, da bi morali imeti več spoštovanja do našega kluba. Po tekmi z Bravom nekatere kritike res niso bile na mestu. Ne glede na to če zmagaš ali izgubiš,  zahtevamo spoštovanje in to je moje sporočilo.”

Kapetan, Ivica Gouberac: “Ni bilo lahko, psihološko smo po porazih bili na dnu. Na  zadnjih treh tekmah smo prejeli gol iz prve priložnosti nasprotne ekipe, zato smo na to bili pozorni.  Smo pa verjeli v pozitiven rezultat, tudi trenirali smo dobro in dočakali to pomembno zmago. V tem ritmu želimo nadaljevati, še bolje in zavzeto trenirati, da bomo za to nagrajeni, tako kot danes.”

Rumeno modri bodo v 24. krogu, v ponedeljek, gostovali pri Aluminiju.