ZAPRAVLJENE PRILOŽNOSTI

7. marca

Koper – Domžale 0:2 (0:2)

Stadion Bonifika, sodniki: Kajtazović, Friš, Smej.
Strelca: 0:1 Vuklišević (17.), 0:2 Ibričić (33.).
Koper: Vargić, Rajčević, Žužek, Knežević, Mišić (od 76. Krajinović), Caimacov, Pejić (od 88. Viler), Stevanović, Dodlek (od 88. Jelić Balta), Barišić (od 56. Spinelli), Mulahusejnović.

Koprčani so po dveh zaporednih zmagah naleteli na razpoložene Domžalčane, ki so zadržali 4. mesto na lestvici. Po obetavnem začetku, ko so izjemne priložnosti zapravili Žužek, Stevanović in v 8. minuti še Barišić je sledila kazen. Po dveh prejetih golih v prvem polčasu se v nadaljevanju rezultat ni spremenil.

POROČILO O TEKMI

Aleksander Rajčević: “Začeli smo res dobro, žal nismo realizirali, nasprotnik pa je iz prve večje priložnosti prišel do zadetka. Potem smo se odprli, lovili zadetek za priključek, a prejeli še en gol. Padli smo v igri, ampak smo se v drugem polčasu pobrali in predvsem bolje stali na igrišču.  Spet smo si ustvarili nekaj priložnosti, je pa na koncu zmaga Domžal zaslužena. Zdi se da na gostovanjih bolje igramo, gremo naprej.”

Rodolfo Vanoli: “Žal mi je, začeli smo zelo dobro, a nismo izkoristili treh lepih priložnosti za vodstvo. Domžale so odigrale zelo dobro tekmo, čestitke za zmago. Upam, da bomo na naslednji tekmi kompletni.”

Koprčani bodo v četrtek gostovali v Ljudskem vrtu pri Mariboru.