Z MARIBOROM NA BONIFIKI

20. avgusta

Prva liga Telemach, 6. krog

KOPER – MARIBOR

Stadion Bonifika, 21. avgust 2021, ob 20.15

Cena posamezne vstopnice je 10,00 eur. Otroci do 14. leta imajo prost vstop na tekmo. Zaradi velikega zanimanja za tekmo in pregledovanja PCT pogojev ob vstopu na stadion vam svetujemo, da se tekmo odpravite pravočasno.

Pred rumeno modrimi je šele druga domača tekma (tekma z Domžalami je prestavljena). Na Bonifiki so rumeno modri igrali le z Muro in jo v pravi nogometni poslastici premagali s 3:2. Po uvodnem krogu in remiju brez golov proti Aluminiju so Koprčani na tekmah in zmagah proti že omenjeni Muri, Celju in pred tednom dni proti Olimpiji po trikrat zadeli. Odlično na igrišču deluje naveza Barišić-Parris, ki sta s po tremi goli na vrhu liste strelcev. Barišić je s predstavo v Stožicah prejel  naziv najboljšega posameznika kroga, v enajsterici sta bila še Parris in Rajčević. Naziv trener kroga je pripadel Zeljkoviću, ki ima največ zaslug za odličen začetek sezone. Po štirih odigranih tekmah je z ekipo zabeležil remi in tri zaporedne zmage. Maribor ima s tekmo več dve točki prednosti pred Koprom na prvem mestu prvenstvene lestvice. Štajerci so v zadnejm krogu premagali Tabor. Pred tem tudi Radomlje, Domžale in Celje, edini poraz so doživeli proti Olimpiji.

Na Bonifiki so Koprčani z Mariborom odigrali 41 tekem in zabeležili 14 zmag, 11 remijev ter 16 porazov. Razmerje v golih je 54:60.