VISOKA ZMAGA !

28. oktobra

KOPER – CELJE 3:0 (2:0)
Vršič 22., 42.., Krajinović 85.

Koper: Vargić, Jozinović, Rajčević, Žužek, Palčič (90./Badžim), Dodlek, Jelić Balta, Pejić (74./ Stevanović), Vršič (88./Čirjak), Barišić (73./Krajinović), Mulahusejnović (73./Vekić)
Celje: Rozman, Brecl, Ćalušić, Stojinović, Kadušić, Benedičič (61./Zaletel), Vrbanec, Kerin (60./ Bezjak), Novak (60./Pungaršek), Kuzmanović (78./Koritnik), Dangubić

Še ena odlična tekma je za varovanci Mirana Srebrniča, ki so s 3:0 na Bonifiki premagali aktualne državne prvake. Dva gola  so rumeno modri dosegli že v prvem polčasu. V 22. minuti je strel Barišića ubranil Rozman, za 1:o je zadel Vršič.  5 minut kasneje se je vratar Rozman izkazal, ko je bil znova nevaren Barišić. Iz protinapada v 42. minuti je streljal Mulahusejnović, Vršič pa je odbito žogo pospravil v mrežo. Vargić ni imel veliko dela in je mrežo ohranil nedotaknjeno. Za potrditev  zmage je v 84. minuti zadel Krajinović.

V prvenstvu Koprčani niso izgubili že štiri zaporedne tekme. V torek bodo znova igrali na Bonifiki, ko bo v primorskem derbiju nasprotnik Tabor iz Sežane.

Izjava trenerja Mirana Srebrniča. POVEZAVA