V SREDO Z OLIMPIJO

9. februarja

Prva liga Telekom Slovenije, 20. krog

KOPER – OLIMPIJA

10. februar 2021, ob 18.30

Neposredni prenos: Planet 2

Odštevanje do nadaljevanja prvenstva se izteka, v sredo bodo Koprčani na tekmi 20. Prve lige Telekom Slovenije gostili Olimpijo. Novembra so rumeno modri v Stožicah premagali Ljubljančane,  avgustovska tekma na Bonifiki se je končala brez zmagovalca.

PRI OLIMPIJI VEČ ODHODOV KOT PRIHIDOV
Kar 12 nogometašev je zapustilo Ljubljano, med njimi tudi Ante Vukušić, Miral Samardžić, Goran Milović, Mario Kvesić, Ivan Milović in Mihail Caimacov, ki je okrepil rumeno modre. Poleg novega trenerja, Gorana Stankovića, ki je zadnje štiri mesece vodil sežanski Tabor, so prišli še  Mihailo Perović, Nino Pungaršek in povratnik Antonio Mlinar Delamea. V pripravah je Olimpija odigrala štiri tekme in izgubila z Levskim iz Sofije ter Podbeskidziem, premagala je  Bačko in Dinamo Vranje.

Miran Srebrnič: »Z izjemo Barišića, ki ima nekaj manjših težav s kolenom, so vsi zdravi. V dobrih pogojih smo naredili zares dobre priprave. Kljub nekaterim odhodom ima Olimpija kvalitetno ekipo. Tudi mi premoremo veliko kvalitete in upam, da bomo to pokazali tudi na igrišču.»

Žan Žužek: »Pripravljeni smo na začetek drugega dela sezone in verjamem, da bodo dosegli zastavljene cilje. Na pripravljalnih tekmah smo dobro igrali, tudi novinci so se zelo dobro prilagodili in vklopili v ekipo. Glede Olimpije mislim, da moremo gledati predvsem nase in na to, da pokažemo česa smo sposobni.«

Sredina tekma z Olimpijo  se bo začela ob 18.30 z neposrednim prenosom na programu TV Planet2.