V PETEK S TABOROM

5. maja

Po zadnjem gostovanju v Mariboru na vrhu lestvice ni prišlo do spremembe. Še tri tekme so ostale do zaključka prvenstva, rumeno modri pa zasedajo položaj iz katerega napadajo državni in pokalni naslov. V petek ob 20:15 bo na sporedu obalno kraški derbi. Klubska trgovina se odpre uro pred začetkom tekme.

Prva liga Telemach, 33. krog

KOPER – CHERRYBOX24 TABOR SEŽANA

6. maj 2022, ob 20.15
Stadion: ŠRC Bonifika, kapaciteta 4.047 sedežev
Cena vstopnic: 10 evrov, otroci do 12 let imajo prost vstop

NAPOVED TEKME

Pred tekmo, glavni trener, Zoran Zeljković: »Zavedamo se, da v Mariboru nismo odigrali tako kot znamo in zmoremo. Tekmo smo dobro analizirali in verjamem, da bomo te napake, ki smo jih delali tudi popravili. Igramo doma, pred našimi navijači in  to je dodaten motiv. Zagotovo bo tekma zahtevna, tako kot vsaka v letošnji sezoni. Verjamem pa, da lahko zdržimo do konca zato z optimizmom gledamo naprej.«

DOBRODELNOST NAGRADIMO Z VSTOPNICO ZA FINALE
Na dan ligaške tekme s Taborom iz Sežane  prinesete rabljeno športno opremo oziroma oblačila, ki jo bomo z NZS in Pivovarno Union podarili ukrajinskim beguncem v Sloveniji. V zameno za rabljen kos ali rekvizit športne opreme bo vsak navijač prejel brezplačno vstopnico za ogled sredine finalne pokalne tekme.

V klubski trgovini, ki se bo odprla uro pred tekmo(19:15) lahko opremo/oblačila zamenjate za brezplačno vstopnico.