V BON CAPO PO VSTOPNICO

23. julija

Že danes si lahko že zagotovite svojo posamezno vstopnico za prvo domačo tekmo. V soboto ob 20:15 na Bonifiki gostuje aktualni prvak, Mura iz Murske Sobote.

Vstopnico je že možno kupiti v baru Bon Capo na Bonifiki. Cena posamezne je 10,00 eur, otroci do 14. leta starosti imajo prost vstop na tekmo. Za ogled tekem še vedno veljajo PCT pogoji.

Lastniki abonmajev iz minule sezone ste brez doplačila upravičeni do nove letne vstopnice!
Nakup letnih vstopnic in zamenjava tistih iz pretekle sezone,  bo možen v klubskih prostorih na Bonifiki, od ponedeljka do petka ob 17:30 do 19:30.

Prva liga Telemach, 2. krog

KOPER – MURA

24. julij 2021, ob 20.15
Stadion:  Bonifika

Po gostovanju v Kidričevem v uvodnem krogu in neodločenem rezultatu proti Aluminiju je čas za prvo domačo tekmo v sezoni. Na Bonifiki gostuje Mura, aktualni prvak, ki je minuli vikend priznala premoč Taboru iz Sežane na domači Fazaneriji. Boljše rezultate beležijo v kvalifikacijah za ligo prvakov, kjer so zanesljivo izločili makedonsko Shkendijo, med tednom pa remizirali s favoriziranim Ludogorcem.

V prvem krogu so si rumeni modri ustvarili veliko priložnosti za zmago, žal ni bilo dovolj zbranosti v zaključkih akcije. Sobotna tekma ponuja novo priložnost za dokazovanje. Vabljeni na Bonifiko!