TEKMA BREZ GOLOV

2. maja

Koper – Bravo 0:0

Stadion Bonifika, sodniki: Mertik, Herženjak, Kranjc.
Koper: Vargić, Mittendorfer, Mišić, Žužek, Dodlek (od 72. Jozinović), Cerovec, Pejić (od 72. Viler), Guberac, Jelić Balta (od 46. Knežević, od 79. Vršič), Juffo (od 55. Spinelli), Mulahusejnović.

Tako kot pred tednom dni na tekmi z Gorico, na Bonifiki ni bilo zadetkov. Koprčani so igrali brez “porumenelega” Caimacova, seznam poškodovanih pa je vse daljši. Manjkali so Palčič, Barišić, Stevanović, Adam, Krajinović in Rajčevič. Tekmo z Bravom pa je tudi zaradi poškodbe predčasno končal Knežević. Prvo uradno tekmo je odigral Juffo, ki ga je v drugem polčasu na igrišču zamenjal Spinelli. V zahtevnih pogojih na Bonifiki in osvojeni točki Koper ostaja na 5. mestu.

Žan Žužek: “Za nami je težka tekma, ekipe smo med seboj zelo izenačene, dejansko vsak lahko premaga vsakogar. Na koncu mislim, da je delitev točk pravična.”

Rodolfo Vanoli: “Bila je dobra tekma, proti dobremu nasprotniku. Želeli smo si zmagati, a nam to ni uspelo. Zadovoljen sem s predstavo ekipe, predvsem zato ker je zahtevno igrati tekme v ritmu vsak tretji dan.”