PRIDEŠ NA BONIFIKO?

31. maja
KVALIFIKACIJE ZA 1. SNL – POVRATNA TEKMA

KOPER – KRKA

Stadion Bonifika, sreda(02.06) ob 20:00
Vstopnina: 5 eur
Prodaja vstopnic: Na dan tekme, od 19h dalje pred glavnim vhodom na stadion Bonifika, omejeno število vstopnic.

Sezona se je za Koprčane nepričakovano podaljšala in bodo v sredo odigrali zadnjo tekmo. Kljub ustvarjeni prednosti na prvi tekmi si rumeno modri želijo z zmago končati sezono, s katero bi potrdili obstanek v prvi ligi. Ob številnih tekmah brez gledalcev  se tokrat ponuja priložnost, da se vidimo na Bonifiki. Skupaj do zmage, Forza Koper!

Kapetan, Ivica Guberac: “V drugem delu prvenstva smo imeli niz negativnih rezultatov, enostavno nam ni šlo. Zadnjo tekmo sezone bomo igrali doma, na Bonifiki, kjer lahko skupaj z navijači potrdimo obstanek v ligi. Oni so naš dvanajsti igralec. V imenu ekipe in vseh v klubu jih vabim na Bonifiko, z zmago se jim želimo zahvaliti za podporo. Vem, da smo jih v zaključku sezone kdaj razočarali, se igrali z njihovimi živci, zato se jim v imenu ekipe opravičujem. Skupaj smo močnejši.”

Za vstop na stadion je potrebno upoštevati ukrepe za omejevanje širjenja okužbe. Pogoj je eno izmed treh potrdil: negativni PCR ali hitri test (ni starejši od 72 ur), potrdilo o cepljenju, potrdilo o prebolelosti (pozitiven test, ki je starejši od 10 dni)