PRESENETLJIV PORAZ

24. septembra

KOPER – ALUMINIJ 1:3 (1:1)

Stadion Bonifika, sodniki: Matković, Kasapović, Švarc.
Strelci: 1:0 Osuji (22.), 1:1 Prša (45.), 1:2 G. Pečnik (48.), 1:3 Đerlek (50.).
Koper: Adam, Palčič, Žužek, Novoselec, Viler, Guberac (od 60. Jelić Balta), Varešanović (od 55. Vešner Tičić), Oštrek (od 55. Colley), Parris (od 69. Simić), Barišić (od 69. Bešir), Osuji.
Rumeni kartoni: Žužek, Jelić Balta, Bešir; Prša, Nkama, Kadrić.
Rdeči karton: Martić (90.).

POROČILO O TEKMI

Zoran Zeljković: “Če bi pionirji dobili takšen gol bi rekel, da je naivno. V zadnji minuti iz protinapada – to se res ne bi smelo zgoditi. Danes smo bili v dosti stvareh zelo površni, nekonkretni in bili zato kaznovani. Ko igraš na silo, se to tudi čuti in ponavadi ne gre. Še drugo tekmo zapored, nismo izbrali nekaj boljših rešitev. Marsikaj moremo popraviti, ena od teh stvari je tudi konkretnost.”

Kljub drugi ničli so varovanci Zorana Zeljkovića s tekmo manj in 19-imi točkami na vrhu lestvice, skupaj z Bravom in Olimpijo. Naslednji nasprotnik bo za vikend Mura: “Iskreno, pred začetkom sezone bi vse dali, da smo v tem položaju. Zavedamo se, da je prvenstvo maraton. Bodo vzponi in padci, ampak dobre, stabilne ekipe jih nimajo veliko. Upam, da se bomo stabilizirali in v Murski Soboti odigrali eno dobro tekmo.”

VRHUNCI TEKME: