PRED BRAVOM

23. novembra

Prva liga Telekom Slovenije, 13. krog

KOPER – BRAVO

24. november 2020, ob 16.00
Neposredni prenos: Planet 2
Stadion: ŠRC Bonifika

Koprčani so po sobotnem remiju z Gorico, pozitivno serijo brez poraza podaljšali na sedem tekem. S šestim zadetkom v prvenstvu se je Nardin Mulahusejnović znova zavihtel na prvo mesto liste strelcev, Timotej Dodlek pa se je uvrstil v enajsterico 12. kroga.

Tudi tekmo z Bravom bodo rumeno modri odigrali na domači Bonifiki. Prva medsebojna tekma se je 20. Septembra v Ljubljani končala brez zadetkov.

Koprčani so 3. na lestvici z 20-imi točkami, Maribor ima 2, Olimpija pa točko prednosti. Bravo je v soboto izgubil z Mariborom(1:2) in se nahaja v spodnjem delu razpredelnice(8. mesto, 12 točk). Zaradi kartonov ima prepoved nastopa Žan Trontelj.

Miran Srebrnič: »Imamo malo časa za regeneracijo. Vidite lahko, kako izenačena je liga, kako zahtevne so tekme. Za vsako točko je potrebno dati vse od sebe. Fantje pridno in dobro delajo, to je bistvo ,  kažejo pa tudi pravi karakter. Gremo dalje, zbirat točke.«

Aleksander Rajčević: »Doma že dolgo časa nismo zgubili, zato upam, da se bo to nadaljevalo. Čaka nas še en zahteven nasprotnik, v soboto se je Maribor kar namučil z njimi. Ne bo lahko, ampak gremo tekmo po tekmi in videli bomo kako se bo razpletlo.«