Prost vstop na tekmo z Radomljami

14. maja

Po sedmih letih se v Kopru veselimo lovorike! Rumeno modri so v sredo osvojili pokal, ki vam ga bomo z veseljem pokazali v ponedeljek, 16.05., na Bonifiki. Na zadnji domači tekmi Prve Lige Telemach, ki se bo začela ob 17:30.

Dva kroga pred zaključkom sezone imajo Koprčani, v dvoboju za naslov državnega prvaka, dve točki prednosti pred Mariborom. To je le eden od razlogov, da se vidimo na Bonifiki, kjer bo svojo zadnjo domačo tekmo odigral kapetan, Ivica Guberac.

Kot zahvala tistim, ki ste nas spremljali na zadnjem gostovanju in bili v veliko pomoč pri osvojitvi lovorike in ostalim, ki ste bili prikrajšani za skupno slavje po tekmi v Celju imamo odlično novico.

Na ponedeljkovi tekmi z Radomljami bo PROST VSTOP na Bonifiko!

Tudi zato priporočamo pravočasen prihod na stadion, ki se bo odprl uro pred tekmo. Tako kot tudi uradna trgovina kluba, kjer si lahko zagotovite navijaške rekvizite.

Predsednik kluba, Anto Guberac: »Za vse odpiramo vrata Bonifike. Prepričan sem, da lahko napolnimo stadion do zadnjega kotička, veliko je razlogov za to. Ekipa, ki je Koper po dolgih letih pripeljala v evropsko tekmovanje si to tudi zasluži. Po osvojitvi pokala v Celju je primeren trenutek, da fantom za uspeh čestitamo. To bo tudi zadnja domača tekma kapetana Ivice, borimo se za naslov državnih prvakov, zato vabljeni na Bonifiko.«