POLNA BONIFIKA, DERBI OLIMPIJI

21. avgusta

Fantje so dali vse od sebe, a se tokrat ni izšlo. Polna Bonifika pa nam daje zagon za naprej. Hvala Koper!

KOPER – OLIMPIJA 0:2 (0:1)

Stadion Bonifika, sodniki: Vinčić, Klančnik, Černe.
Strelec: 0:1 Sešlar (36.), 1:1 Sešlar (93.).
Koper: Golubović, Šimčak, Palčič, Prce (od 31. Rajčević), Novoselec, Correia, Vešner Tičić, Kotnik (od 79. Krajinović), Osuji, Parris, Kolobarić (od 69. Jašaragić).
Olimpija: Vidovšek, Karamatić (od 60. Sualehe), Crnomarković, Ratnik, Lasickas, Doffo, Elšnik, Sešlar, Ziljkić (od 60. Pedro), Kvesić (od 72. Milović), Nukić (od 78. Rui Pedro).
Rumena kartona: Rajčević, Šimčak.
POROČILO O TEKMI

Po tekmi, trener, Zoran Zeljković: »Verjamem, da je bila za gledalce gledljiva tekma. Olimpija je zasluženo zmagala, izkoristili so svoje priložnosti. Da je bila boljša v posesti, v igri, s tem se ne strinjam. Pri 0:0 je vratar zrušil Parrisa, brez dotika žoge. Iz več zornih kotov sem si ogledal posnetek, mogoče res drugače vidim kot ostali. Ne razumem pa zakaj iz VAR sobe, o zame zelo sporni situaciji, niso niti obvestili sodnika. Kljub temu, smo imeli dovolj dobrih trenutkov, da bi se lahko drugače končalo. Nekaj slabih zaključkov, napačnih odločitev, zato smo sami krivi za ta poraz. Prvenstvo je maraton, moremo se sestaviti in gremo v Domžale po tri točke. »

Sporna situacija:

VRHUNCI: