V KIDRIČEVO PO ZMAGO

12. oktobra

Kljub reprezentančnem premoru bo jutri dan za tekmo, pravzaprav nadaljevanje prekinjene tekme z Aluminijem (od 17. minute naprej pri rezultatu 0:0).

Prva liga Telekom Slovenije, 6. krog

ALUMINIJ – KOPER
13. oktober 2020, ob 17.00
Neposredni prenos: Planet 2

Na osmih medsebojnih tekmah v prvi ligi Aluminij še nima zmage, rumeno-modri so slavili štirikrat. Po petih odigranih tekmah imajo Koprčani na svojem računu pet točk, kar je manj od pričakovanj. Po domačem porazu proti Muri je sobotno gostovanje nova priložnost za drugo zmago v sezoni. V zadnjem krogu je Aluminij izgubil z Novo Gorico(2:0), krog pred tem pa premagal Olimpijo(1:0).

Trener, Miran Srebrnič: “Pred nami je nadaljevanje tekme z Aluminijem. Priprava na  nasprotnika je narejena, ogledali smo si tudi že odigranih 16 minut tekme.  Mislim, da so igralci pripravljeni,  zato gremo  na gostovanje s ciljem zmagati in osvojiti točke. Nasprotnik je dober, a verjamemo v to kar želimo narediti.”

Matej Palčič: “Imeli smo dovolj časa za pripravo, dobro smo izkoristili reprezentančni premor. Delali smo na medsebojni komunikaciji, igri in taktiki. Dodatnih deset dni smo izkoristili za uigravanje in se dobro pripravili na tekmo z Aluminijem. V Kidričevo gremo po zmago in tri točke.”