PO PREMORU PRVA NA BONIFIKI

18. februarja

KOPER – DOMŽALE

20. februar 2022 ob 17.30
Stadion: Bonifika
Vstopnice: Do sobote v predprodaji v baru Bon Capo pod stadionom Bonifika(posamezna za tekmo z Domžalami- 10,00 eur). V predprodaji tudi paket dveh vstopnic za tekmi z Domžalami in Mariborom(cena paketa 15,00 eur). Otroci do 14. leta imajo prost vstop. Ker vladni ukrepi še vedno omejujejo število obiskovalcev na športnih prireditvah bo na stadionu lahko prisotnih le 750 gledalcev.

Čas je za prvo domačo tekmo v spomladanskem delu sezone! Razplet zadnjega kroga je bil ugoden za Koprčane, ki so znova zasedli vrh lestvice. V nedeljo na Bonifiki gostujejo Domžalčani, ki so v četrtek na zaostali tekmi zasluženo premagali Olimpijo z 2:0.

Po popolnem 21. krogu je na 2. mestu Maribor z dvema točkama manj, Olimpija na 3. mestu zaostaja štiri točke. Domžale so na 6. mestu(7 zmag, 6 remijev, 8 porazov za 27 točk).

Pred tekmo trener Kopra, Zoran Zeljković: “Tako kot pred vsako tekmo v prvenstvu si želimo treh točk. Čaka nas dober nasprotnik, ogledal sem si jih tudi v živo in zmaga proti Olimpiji potrjuje, da imajo Domžale kvalitetno ekipo. Ta rezultat zame ni presenečenje. Ampak to ne spremeni naših ciljev, igramo doma, dokazali smo da lahko premagamo vsakogar.”

Trener Zeljković v nedeljo ne računa na Karla Bručića, ki bo manjkal zaradi kartonov. Zaradi poškodbe pa bo odsoten tudi Stjepan Oštrek.