PESTRO BO

27. avgusta

Včeraj so starejši dečki na gostovanju v Domžalah visoko izgubili. Že za vikend jih čaka popravni izpit, takrat bodo igrali tudi kadeti in mladinci. Vrhunec vikenda bo nedeljska tekma 2. kroga Prve lige Telekom SLovenije. Na prvi domači tekmi po povratku med prvoligaše bo nasprotnik Olimpija.

Starejši dečki (U15) – 1.SNL zahod – 3. krog

Domžale : Koper 8:1 (6:0)

Na zahtevnem gostovanju so starejši dečki pokazali manj od pričakovanj. Po zmagi proti Dekanom so tokrat izkusili moč vrstnikov iz Domžal, ki so tudi prvi in edini favoriti lige. To so dokazali na obeh tekmah v letošnji sezoni.

Nedžad Okčić, glavni trener: “Prejeli smo tri gole iz 11-metrovke po igri z roko, prvi izjemen gol pa iz prostega strela, preko živega zidu, kar redko vidiš tudi po televiziji. Domžale imajo dva dominantna fanta, ki zares izstopata. Napadalec Mlakar gre po bratovih stopinjah, prevladuje v tej starostni kategoriji in ga je izjemno težko pokrivati. Hitro smo se znašli v zaostanku, ko se je tekma pravzaprav začela je bilo že 0:3. Ko slabo odpreš tekmo je v nadaljevanju težko, je pa res, da smo tudi mi v začetku imeli priložnosti, zgrešili tudi prazen gol. V drugem polčasu je bilo fante težko pripraviti na nadaljevanje. Prav je, da se nam je zgodila tudi taka tekma, to bo šola za naprej. Za Domžale si upam trditi, da v prvenstvu ne bodo izgubili. Čestitam jim za več kot zasluženo zmago.”