OB 20:15 Z RADOMLJAMI

21. novembra

Prva liga Telemach, 17. krog

KOPER – KALCER RADOMLJE

21. november 2021, ob 20.15
Stadion: ŠRC Bonifika, kapaciteta 4.047 sedežev
Cena vstopnic: 10 evrov, PCT pogoj

Zadnja tekma 17. kroga Prve lige Telemach bo odigrana na Bonifiki. Koprčani ob 20:15 gostijo Radomljane, ki so se z zaporednima zmagama pred reprezentančnim premorom izognili zadnjemu mestu na lestvici. Na 16ih tekmah so osvojili prav toliko točk(4 zmage, 4 remiji in 8 porazov). Koprčani so v zadnjem krogu premagali Tabor in z devetimi zmagami še vedno držijo prvo mesto na lestvici.

Na zadnjih petih tekmah so Radomljani osvojili 8 točk, Koprčani pa kot vodilna ekipa prvenstva 7.

Prvi medsebojni obračun so v Domžalah zanesljivo dobili rumeno modri, ki so zmagali z visokih 4:1.  Prvi je zadel Osuji, nato dvakrat Barišić, zmago pa je potrdil Parris. 12. septembra so Koprčani vpisali 6. zaporedno zmago! Sledila sta domača poraza proti  Bravu in Aluminiju.

V pripravah na nadaljevanje prvenstva so Koprčani minulo soboto gostovali v Vidmu in z Udinesejem remizirali(2:2), kar je dober obet pred nadaljevanjem prvenstva. Moštvo bo ob odsotonosti trenerja Zorana Zeljkovića vodil njegov pomočnik Denis Halilović.

Pred tekmo, Žan Bešir:

 

Pred tekmo z Radomljami bodo po promocijski ceni 5,00eur na voljo navijaške majice FC Koper. Akcija velja za kupce vstopnic in imetnike sezonskih kart.

Bodi moder, navijaj za rumene.