BREZ NAVIJAČEV Z DOMŽALAMI

16. oktobra

Uvodna tekma 7. kroga Prve lige Telekom Slovenije bo odigrana v Kopru. Rumeno-modri v soboto ob 15:45  gostijo ekipo Domžal, ki  z osmimi točkami(2 zmagi, 2 remija, 2 poraza) na prvenstveni lestvici zaseda 6. mesto.

V klubu (danes do 12h) nismo prejeli dovoljenja, niti nobenega odgovora s strani NIJZ za organizacijo tekme z gledalci. Tekma bo zato zaprta za javnost, prenos si boste lahko ogledali na programu Planet2.

Miran Srebrnič: “Analizirali smo nasprotnika, gre za dobro ekipo. Naš prvotni cilj je ponoviti predstavo iz Kidričevega, kjer smo bili boljši. Od igralcev zahtevam takšno energijo kot so jo pokazali v torek. Če bo tako,  bomo nevarni in si ustvarili priložnosti. Upam, da bomo imeli malo več sreče, kot smo jo imeli do sedaj.”

Po tekmi proti Aluminiju, kjer so si Koprčani po prikazanem zaslužili več kot točko, je cilj zmaga proti Domžalam. Aleksander Rajčević: Mislim, da smo v torek odigrali eno dobro tekmo, žal nismo izkoristili priložnosti, ki smo jih imeli kar veliko, da bi lahko obrnili tekmo v našo korist. Ker igramo tokrat doma, želimo razveseliti naše navijače z zmago.