OBVESTILO PRED TEKMO S HAJDUKOM

17. januarja

FC KOPER – HNK HAJDUK SPLIT | sreda, 17.1.2024 ob 17:00 | Stadion ŠRC Bonifika

Prodaja vstopnic se začne ob 15h v klubski trgovini na stadionu Bonifika. Cene vstopnic: odrasla: 10,00 EUR, otroška: 8,00 EUR. Mlajši od 8 let imajo prost vstop na tekmo.

Polsezonska vstopnica 2023/2024 (vključuje vse domače prvenstvene in domače pokalne tekme ter prijateljske tekme): 70,00 EUR

Zaradi velikega zanimanja za tekmo in poostrenega varnostnega nadzora bodite na tribuni vsaj 30 minut pred začetkom tekme.

Na stadionu velja prosta izbira sedišč zato priporočamo pravočasen prihod.

Na stadion zaradi varnostnih razlogov ni dovoljen vnos prepovedanih in nevarnih predmetov, kot tudi nahrbtnikov in večjih torb, dežnikov in podobno.

Navijači in podporniki FC Kopra na stadion vstopajo skozi glavni vhod.

Podporniki HNK Hajduk Split na stadion vstopajo na vhodu pri Pub 33.

 

OBVESTILO POLICIJE:
Policisti Policijske uprave (PU) Koper sporočajo, da bodo 17. januarja v Kopru izvajali policijske naloge v povezavi s prijateljsko nogometno tekmo med FC Koper in NK Hajduk Split. Organizator in tudi policisti pričakujejo večje število obiskovalcev javne športne prireditve. Prav tako se pričakuje večje število pripadnikov organizirane navijaške skupine nogometnega kluba Hajduk Split iz širšega območja Hrvaške.

Zaradi zagotavljanja varovanja življenja ljudi, osebne varnosti in premoženja bodo policisti svoje naloge izvajali v okolici stadiona Bonifika in tudi širše. Policisti prosijo, da prebivalci in obiskovalci Kopra ta dan upoštevajo opozorila in navodila policistov. Upoštevati je potrebno, da bo zaradi zagotavljanja varnosti ta dan med 16. in 20. uro lahko občasno moten cestni promet na Ljubljanski cesti, Cesti Zore Perello-Godina ter drugih cestah v okolici stadiona.

Obiskovalcem javne prireditve svetujemo, da pridejo na stadion pravočasno in da pri vstopu ter zadrževanju na stadionu upoštevajo navodila ter usmerjanja varnostne in rediteljske službe organizatorja športnega dogodka in policistov.