ŠTEJ DO 11 – ANKETA

3. maja

Družbeno odgovorna kampanja Štej do 11, osredotočena na sovražni govor na digitalnem omrežju, je v polnem teku.  Glavni cilj programa je ustvariti varno in vključujoče okolje za vse mlade igralce z namenom, da uživajo v nogometu brez strahu pred sovražnim govorom ali diskriminacijo.

Na spodnjih povezavah je spletna anketa, vljudno vas naprošamo, da jo izpolnite skupaj z otroki. Raziskava bo zagotovila dragocene vpoglede v razširjenost in vpliv sovražnega govora med mladimi igralci ter nam pomagala razviti učinkovite strategije za preprečevanje le-tega v nadaljnjih korakih programa.

Prepričani smo, da bo kampanja pomembno vplivala ne samo na nogomet, temveč šport na splošno in ustvarila bolj prijazno ter spodbudno okolje za vse igralce. Podpora Uefe  poudarja pomen tega vprašanja in potrebo po ukrepanju za preprečevanje sovražnega govora v nogometu.

Verjamemo, da lahko skupaj pozitivno vplivamo na šport in ustvarimo bolj vključujoče in prijetno okolje za vse mlade igralce. Cenimo vašo podporo in se veselimo sodelovanja z vami pri tem pomembnem vprašanju.

Za mlade nogometaše:
 
Povezava do ankete za starše:
 
Povezava do ankete za trenerje: