DELITEV TOČK V 12. KROGU

4. oktobra

S tekmo med Koprom in Celjem se je zaključila prva tretjina državnega prvenstva. Koprčani bodo reprezentančni premor pričakali na vrhu lestvice! To so z aplavzom in navdušenjem sprejeli tudi navijači, ki so včeraj na Bonifiki pripravili odlično vzdušje.

KOPER – CELJE 2:2 (1:2)

Stadion Bonifika, sodniki: Obrenović, Kordež, Salkić.
Strelci: 0:1 Sokler (16.), 1:1 Barišić (37.), 1:2 Begić (42.), 2:2 Žužek (67.).
Koper: Adam, Palčič, Žužek, Novoselec, Bručić, Jelić Balta (od 46. Varešanović), Oštrek (od 72. Bešir), Vešner Tičić, Parris (od 79. Simić), Barišić, Colley (od 57. Osuji).
POROČILO O TEKMI

Ne moremo se znebiti občutka, da bi se dalo na domači tekmi s Celjem iztržiti več, predvsem zaradi boljšega drugega polčasa, kjer so rumeno modri imeli pobudo in priložnosti. Dvakrat so se po zaostanku vrnili v igro in še enkrat več pokazali pravi karakter te ekipe, ki je po dvanajstih krogih osvojila 24 točk(7zmag, 3 remiji, 2 poraza) – dovolj za vodilno mesto na lestvici!

Po tekmi trener, Zoran Zeljković : “Igramo na način, ki si ga želimo. Nekoliko bolj napadalno kot na začetku sezone. Danes smo bili bližje zmagi in kaznovani iz nasprotnikovih pol priložnosti, ampak mislim da smo na pravi poti.”