BREZPLAČNO NA TEKMO KOP-MAR

17. avgusta

Kako? Že danes se lahko registriraš na https://www.navijaskacona.si/ in kot navijač FC Koper prejmeš vstopnico za ogled tekme rumeno modrih. Vavčer lahko unovčiš na katerikoli domači tekmi, prvič že na sobotni z Mariborom(Bonfika, 20:15)

KAJ JE NAVIJAŠKA CONA? NOV DOM NAVIJAČEV FC KOPER!

Navijaška cona je novi uradni digitalni kanal prve nogometne lige in klubov, ki so njen neodtujljiv del. Vsebina Navijaške cone je daljnosežna, od ekskluzivnih vsebin, člankov, intervjujev, video in foto vsebin, intervjujev z igralci do statistik in analize tekem.

Z registracijo si boste že v septembru zagotovili neprekosljiv dostop do najboljših nogometnih vsebin sezone in možnost tekmovanja v prvi navijaški ligi in se potegovali za privlačne nagrade.

Vsak teden bodo na voljo tudi ekskluzivne zgodbe vašega kluba, s popolnimi statistikami in highlighti vseh tekem prve lige.

Za FC Koper lahko navijači priborite  1. pokal Navijaške lige in privlačno denarno nagrado. Z navijaško cono ste bližje  klubu in prvi ligi, obveščeni o vseh najnovejših novicah in dogodkih.