BREZ GOLOV

20. septembra
Bravo - Koper 0:0

Stadion Žak, sodniki: Matković, Friš, Šumer.
Koper: Vargić, Jozinović (od 21. Krajinović), Cerovec, Žužek, Palčič (od 66. Badžim), Dodlek, Pejić, Vršič (od 45. Jelić Balta), Stevanović (od 46. Vošnjak), Mišić, Mulahusejnović (od 66. L. Vekić).
Rumeni kartoni: Drkušić; Vošnjak, Krajinović.

Koprčani so na gostovanju v Ljubljani osvojili točko. Škoda zapravljenih priložnosti v prvem polčasu. Prvi je s strelom zapretil Darko Mišić, a je bil domači vratar Vekić na mestu. Najbližje zadetku je bil Matej Palčič, ki je v 29. minuti stresel prečko. Pred iztekom polčasa je z nevarnim strelom domačega vratarja ogrozil še Nardin Mulahusejnović. Ob koncu prvega polčasa so prvič zapretili tudi domačini. Že v prvem delu je trener Miran Srebrnič bil primoran zamenjati poškodovanega Gorana Jozinovića in Dareta Vršiča. Zaradi kartonov v ekipi ni bilo Lovra Čirjaka. Manjkala sta tudii poškodovani kapetan Guberac in Rajčević.

Po dobrem prvem polčasu v nadaljevanju nismo videli veliko priložnosti. V 79. minuti je imel zaradi sonca in slabše vidljivosti  težave Vargić, a jih je rešil in mrežo ohranil nedotaknjeno. Zadnjo priložnost za gol je imel v 81. minuti, s strelom od daleč, zapravil Vošnjak.

V naslednjem krogu, v nedeljo, na Bonifiki gostimo Muro. To bo druga domača tekma in prva na kateri bodo lahko prisotni navijači. Število kart je omejeno. Prednost pri vstopu imajo imetniki sezonskih vstopnic.