2x DOMA

11. avgusta

Po gostovanju v Novi Gorici in tretji zmagi v prvenstvu so rumeno modri skočili na 2. mesto prvenstvene lestvice. Pred njimi je le še Olimpija, ki ima po štirih tekmah popoln izkupiček, 12 točk. Ljubljančani na Bonifiki gostujejo v soboto, 20. avgusta. Tekma se bo začela ob 20:15.

Takoj za Koprčani so na lestvici Radomljani, poleg Olimpije še edina neporažena ekipa v letošnji sezoni. Ta niz traja še iz minule sezone, zadnjič so izgubili 3. aprila. Spomin na zadnje gostovanje Radomljanov na Bonifiki, ko so v finišu prvenstva pokvarili načrte Koprčanom v lovu na državni naslov, je še prisoten. Radomljani so na štirih tekmah nove sezone vknjižili točko manj od Koprčanov(8). Ob zmagi proti Maribori in Gorici, ter remijema s Celjem in Muro.

Tekma 5. kroga Prve lige Telemach, Koper-Radomlje, bo na sporedu že to soboto, 13. avgusta, ob 20:15. Vstopnice si lahko zagotovite že danes na MOJEKARTE.SI, bodo pa v prodaji tudi na dan tekme, klubska trgovina vrata odpira dobro uro pred začetkom srečanja.

Do gratis vstopnic tudi v naši FB nagradni igri.

Naj vas spomnimo, da lahko v posebni navijaški ligi zbirate točke zase in FC Koper. Ob registraciji v NAVIJAŠKA CONA izbereš FC Koper kot klub za katerega navijaš in prejmeš brezplačno vstopnico za ogled tekme na Bonifiki.