V SOBOTO Z BRAVOM

19. februarja

Prva liga Telekom Slovenije, 22. krog

BRAVO – KOPER

20. februar 2021, ob 14.30
Neposredni prenos: Planet 2
Stadion: Športni park Šiška
Sodniki: Jug Matej (glavni sodnik), Žunič Matej, Vukan Robert, Kajtazović Nejc

Dva poraza na uvodu v drugi del sezone sta prinesla spremembo na trenerski klopi. Mirana Srebrniča je med tednom zamenjal povratnik, Rodolfo Vanoli. Italijanski strokovnjak bo v soboto, z gostovanjem v Ljubljani, začel tretjo epizodo v vlogi glavnega trenerja Kopra. V sredo je že vodil prvi trening z ekipo, ki se pripravlja na zahtevno gostovanje.

Bravo namreč na devetih zaporednih tekmah ni izgubil,  zadnji poraz so doživeli na Bonifiki. V zadnjem krogu so na gostovanju v Ljudskem vrtu remizirali (1:1), tako kot na zadnjih petih tekmah. Koprčani so na zadnjih petih tekmah zmagali le enkrat in štirikrat izgubili, a kljub temu ohranili 4. mesto na prvoligaški lestvici. Prednost pred Domžalami znaša le točko, Bravo na 6. mestu zaostaja za tri.

Trener, Rodolfo Vanoli: “Zavedam se, da je težko v treh dneh spremeniti veliko stvari. Ampak rad zmagujem,  zato bomo naredili vse za pozitiven rezultat. Ekipa res dobro trenira, sem pa tudi zelo zadovoljen s tem  kako sprejemajo moj koncept igre. Zavedamo se, da igramo proti ekipi, ki je dobro vodena ter ima  posameznike, ki lahko naredijo razliko in z eno potezo odločijo tekmo.”

Tekma z Bravom bo v neposrednem prenosu na TV Planet 2.