ŽUŽEK, GALEŠIĆ IN NENEZIĆ BODO BRANILI KOPRSKE BARVE

Koprčani so danes na Bonifiki oddelali dva treninga. Z ekipo trenirajo tudi nekateri novi/stari obrazi.

V izjemno vročem vremenu je koprska prva ekipa krenila v pripravljalno obdobje za 2. SNL. Na treningu je bilo opaziti tudi nekaj znanih obrazov. Prvi je Goran Galešić, ki ga poznavalci koprskega nogometa dobro poznajo. Član Kopra je že bil med letoma 2012 in 2015. Nekdanji igralec ruskega Khimkija, moldavskega Sheriffa, bolgarskega Boteva iz Plovdiva zelo dobro pozna slovenske zelenice. Igral je tudi v dresu Gorice in Celja. V dresu Kopra je zbral 67 nastopov in dosegel 18 golov. Njegova prisotnost na terenu bo vsekakor dodana vrednost za Koprčane.

V staro jato se je ponovno vrnil tudi vratar Igor Nenezić, ki je nazadnje branil v Izoli. Nekdanji igralec Triglava, Primorja in iranskega Rah Ahana je za Koper do sedaj zbral 78 nastopov.

Igor Nenezić se vrača v Koper.

Tretji, ki bo vsaj dve leti nosil koprske barve, je tudi nekdanji reprezentant Slovenije do 21 let Žan Žužek, ki je prišel iz Domžal. 22-letni vezist je v prejšnji sezoni za Domžale zbral 22 nastopov.

Na Bonifiki je trenutno videti tudi nekaj fantov, ki se nahajajo na preizkušnji in bodo poskusili prepričati trenerja Mirana Srebrniča.

Sodelovanje z rumenimi iz Bonifike pa so zaključili Matija Petrović, Antonio Grlj, Kristijan Glavaš, Mario Sačer in Kristjan Cvek. Vsem se zahvaljujemo za trud in doprinos v koprskem dresu ter jim želimo veliko sreče v nadaljevanju kariere.

Koprčane v nedeljo, 7.7., na Bonifiki čaka tekma z NK Istro. V obdobju od 9. do 13. julija se bo ekipa odpravila na priprave na Pohorje.