ZMAGOVITA NEDELJA ZA KOPRSKO AKADEMIJO

Minula nedelja je prinesla veliko zadovoljstva za koprsko nogometno akademijo. Tri koprske selekcije so se pomerile s svojimi vrstniki na treh različnih mednarodnih turnirjih in prav vse tri osvojile prvo mesto!

Začenjamo pri najstarejših zmagovalcih. To so starejši dečki (U-15), ki so pod vodstvom Samirja Zulića osvojili prvo mesto na mednarodnem turnirju “Zarja U-15”. Na dvodnevnem turnirju se je pomerilo kar 16 ekip iz Slovenije, Italije ter Bosne in Hercegovine. Koprska ekipa je kljub temu, da je nastopila z okrnjeno zasedbo ter pomočjo treh mlajših fantov iz naše akademije (to so: Rok Božič, Ajdin Šabič, Jernej Zugan), zasluženo osvojila zlato odličje. V finalu so bili po streljanju enajstmetrovk boljši od Domžal.

Rezultati turnirja

Nedeljo zlatih medalj so nadaljevali fantje iz selekcije U-13 pod vodstvom Jake Štromajerja, ki je prav tako bila najboljša v svoji konkurenci na mednarodnem turniju Tolmezzo v bližini Vidma.

Tris prvih mest pa so zaokrožili člani ekipe do 9 let, ki jih vodi Vili Bečaj. Naši fantje so na turnirju “Kras 2018” pometli s konkurenco in se veselili prvega mesta. Na štirih tekmah so zabili kar 39 golov.

Rezultati turnirja