ZAČENJA SE 3. SNL – ZAHOD

Tudi čakanja na začetek prvenstva bo že jutri konec. Koprčani bodo svojo prvo tekmo v tretjeligaški konkurenci odigrali jutri v Ajdovščini.

Med tednom so Koprčani zabeležili visoko zmago v pokalnem tekmovanju proti Jesenicam. S tem so potrdili, da so med pripravami odlično delali in z optimizmom zrejo proti prvi tekmi prvenstva. Tam jih bo pričakalo Primorje, ki si želi v borbi proti kozličkom priti vsaj do točke.

Koprčani imajo v letošnji sezoni zgolj en cilj in to je uvrstitev v drugo ligo. V Ajdovščini šteje zgolj zmaga. Glede na prejšnjo sezono so kozlički svojo ekipo okrepili z osmimi novimi igralci, to so: Edi Baša (NK Novigrad), Stipe Vrdoljak (NK Novigrad), Kristijan Glavaš (ASD Edmondo Brian), Damir Hadžić (Kras Repen), Adis Ajkić (NK Interblock), Nediljko Kovačević (NK Kustošija Zagreb), Tine Tramte (NK Jezero Medvode) in Igor Bukara (NK Triglav Kranj).

Koprčani so že v pripravljalnem obdobju pokazali, da se lahko kosajo z močnimi ekipami in odkrito sprejemajo vlogo favorita v letošnji sezoni. Kako močni so dejansko kozlički pa bomo imeli priložnost videti že jutri ob 17:00.

Ajdovščina | 18. 8. 2018 ob 17:00
ND Primorje – FC Koper

Statistika medsebojnih srečanj