VIKEND DOMAČIH TEKEM

Prihajajoči vikend bo zapolnil igrišča na ŠRC Bonifiki. Tako članska kot tudi tri najstarejše selekcije koprske akademije bodo svoje prvenstvene tekme odigrale na domačem igrišču.

Članska ekipa bo v soboto gostila ekipo ND Adria. Slednja se trenutno nahaja na predzadnjem mestu ligaške razpredelnice, do sedaj pa jim v 4. krogih ni uspelo doseči zadetka. Koprčani so na tej tekmi seveda absolutni favoriti, po sredini zmagi v pokalu nad Nafto so si za nadaljevanje sezone letvico postavili zelo visoko.

3. SNL – zahod:
Stadion Bonifika |15. 9. 2018 ob 18:00
FC Koper – ND Adria

Statistika pred tekmo

Domačo tekmo bodo odigrali tudi mladinci in kadeti. Na igrišču z umetno travo bodo pričakali ekipo NK Sava Kranj. Slednji se na skupni lestvici nahajajo na zadnjem mestu, tako da bodo kozlički imeli novo priložnost za nabiranje točk in pohod proti vrhu ligaške razpredelnice.

2. SML/SKL:
ŠRC Bonifika – igrišče z UT | 16. 9. 2018 ob 15:00 in 17:00
FC Koper – NK Sava Kranj

Ekipa starejših dečkov se bo v soboto pomerila z ekipo NK Bravo Publikum. Ti na ligaški razpredelnici zasedajo peto mesto, imajo točko več od naših kozličkih. Vljudno vabljeni, da navijate za naše fante in jim pomagate do novih uspehov.

U-15 – zahod:
ŠRC Bonifika – igrišče z UT | 15. 9. 2018 ob 15:00
FC Koper – NK Bravo Publikum