VELIKANSKA PREDNOST PRED DRUGO TEKMO

Koprčani so z eno nogo že v 2. SNL. Ekipa Grada na Bonifiki ni prišla do omembe vredne priložnosti, medtem ko bi lahko za hrbtom gostujočega vratarja končala še kakšna žoga.

Lepše se za rumene tekma ne bi mogla začeti. Že po 20. sekundah je bilo na zaslonu napisano 1:0. Predložek Baše je nespretno v svojo mrežo pospravil gostujoči branilec. Koprčani so pritiskali skozi celotno tekmo in ob malo večji zbranosti bi lahko bil izid tudi višji. V prvem polčasu je po prekršku nad Vrdoljakom najstrožjo kazen izkoristil Baša. Drugi polčas je ponudil manj priložnosti kot prvi. Kljub temu so Koprčani povišali svojo prednost po nespametnem prekršku gostujočega branilca nad Gajškom. Enajstmetrovko je ponovno izkoristil Baša. Za potrditev visoke zmage je svoje pridodal še Tomić s strelom iz razdalje.

Ponovno je bilo lepo videti dobro zapolnjeno Bonifiko. Koprčani so očitno prepoznali dobre igre in dobro delo koprskega kluba, ki bo za nagrado v naslednji sezoni skoraj zagotovo napadal prvo slovensko ligo.

1. tekma kvalifikacij za 2. SNL
Stadion Bonifika | 5.6., 18:00
FC Koper – NK Grad 4:0 (2:0)

Strelci: Bernjak (ag), Baša 2x, Tomić