USPEŠNO ODDELANE PRIPRAVE NA POHORJU

Koprčani so se v soboto vrnili s 5-dnevnih priprav na Pohorju, kjer so odigrali tudi tri prijateljske tekme. Pogoji za treniranje so bili odlični, same priprave pa so več kot blagodejno vplivale na ekipo pred prihajajočim prvenstvom.

Koprčani so odigrali tri prijateljske tekme. Prvo so že ob prihodu, v torek, odigrali proti srbskemu prvoligašu FK Indjiji. Slednja je bila boljša z 2:1. Zadetek za Koprčane je dosegel Šolaja.

V četrtek je sledila tekma proti Slaven Belupu, ki tudi nastopa v najmočnejši ligi na Hrvaškem. Končni rezultat 6:2 za hrvaško ekipo ni odražal realnega stanja na igrišču. Med drugim so Koprčani kar 4 zadetke prejeli iz prekinitev. Zadetka za Koper je dosegel Edi Baša.

Ravno pred odhodom so se Koprčani pomerili še z madžarskim drugoligašem Nyíregyháza Spartacus FC ter jim nasuli pet zadetkov. Dva je dosegel Šolaja, po enega pa Galešić, Gajšek in Štromajer.

Koprčane v sredo čaka prijateljska tekma proti Biljam v Biljah ob 17:30. V soboto pa bodo naši fantje odigrali turnir v Dekanih, ki bo služil tudi kot generalka pred začetkom prvenstva.