[U-19/U-17] VELIKE ŠTIRI TOČKE PROTI OLIMPIJI

Toplo in sončno vreme je na atletski stadion na Bonifiki privabilo veliko število obiskovalcev, ki so imeli kaj videti. Kadeti so z minimalno razliko premagali Ljubljančane, mladinci pa so se vrnili po zaostanku dveh golov in osvojili zasluženo točko.

[U-17] FC Koper – NK Olimpija 1:0 (0:0)
Strelec: Ostrc
Zapisnik tekme
Spremljali so dokaj izenačeno nogometno predstavo, ki jo “presekal” zadetek Ostrca. Slednji je prejel žogo v kazenskem prostoru, si jo porinil mimo branilca ter nato tudi mimo vratarja Olimpije. Gostje so do konca tekme poskušali priti do izenačenja, a je koprska obramba svoje delo opravila brez napake.

[U-19] FC Koper – NK Olimpija 2:2 (0:0)
Strelca za Koper: Omerašević in Stojičić
Zapisnik tekme
V prvem polčasu smo spremljali dokaj izenačeno predstavo, omeniti velja prodor Klariča, ki je streljal nekoliko s strani v kazenskem prostoru, a je žoga zadela prečko. Drugi polčas je ponudil podobno predstavo, dokler niso Koprčani doživeli serije črnih minut in v 75. in 78. minuti prejeli zadetek. Do konca je ostalo dobrih deset minut in malo kdo je verjel, da se kozlički lahko vrnejo. Kljub vsem težavam, ki pestijo mladinsko ekipo, je četa Stjepana Deverića pokazala karakter in se dvignila kot feniks iz pepela ter pričela z napadi na vrata Olimpije. To se jim je obrestovalo v 82. in 85. minuti, ko sta Omerašević in Stojičić poskrbela, da je točka več kot zasluženo ostala na Bonifiki.

Fotogalerija mladinske tekme: