[U19\U17] VISOKA ZMAGA MLADINCEV, KADETI PORAŽENI

Koprski kadeti in mladinci so se danes pomerili z ekipama vrstnikov iz NK Bartog Trebnje. Kadeti so morali po 80. minutah priznati premoč nasprotnikom, mladinci pa so nadigrali svoje tekmece in visoko zmagali.

Pomožno igrišče št. 5 | 4. 8. 2018
FC Koper (U-19) – NK Bartog Trebnje (U-19) 7:1 (4:1)

Strelci za Koper: Klarić 3x, Kalizan 3x, Prodanović.

Igrali so: Šmitran, Jakomin, Beganović, Jonson, Omerašević, Kozlovič, Tonejc, Mingotti, Mežnar, Klarić, Kalizan. Igrali so še: Ražem, Popovič, Lelić, Prodanoović, Pucer, Šporin, Agić.

Mladinci so od pričetka tekme prevzeli kontrolo nad dogajanjem na igrišču in popolnoma nadigrali svoje tekmece ter zabili kar 7 zadetkov. Izkazala sta se predvsem Klarić in Kalizan, vsak s po tremi zadetki.

Trener Igor Božič je po tekmi strnil svoje vtise: “Z videnim sem delno zadovoljen. V primerjavi s prejšnjimi tekmami me veseli boljša realizacija in igra proti nasprotnikovem golu. Ritem je glede na fazo priprav še relativno nizek, saj so noge še težke. Slabši smo še vedno v fazi branjenja, kjer kažemo preveč lahkomiselnosti in premalo odgovornosti. Do prvenstva moramo te težave odpraviti. V torek želim proti NK Istri videti napredek, ta tekma nam bo že sigurno dala določene odgovore.

Atletski stadion | 4. 8. 2018
FC Koper (U-17) – NK Bartog Trebnje (U-17) 0:2 (0:0)

Trener kadetske ekipe Samir Zulić je več priložnosti za igro namenil igralcem, ki do sedaj niso dobili veliko minutaže. Kozlički so si v prvem polčasu pripravili veliko priložnosti za zadetek, a žoga ni hotela v vrata gostov. V drugem polčasu je pa so bili kaznovani za zgrešene priložnosti in prejeli dva zadetka. Trenutno sta na preizkušnji dva fanta, prvi igra na položaju vratarja, drugi pa na položaju zadnjega veznega igralca.

Fante čaka nov preizkus že v torek, ko se bodo v Puli pomerili z vrstniki NK Istre.