PRVI DEL KONČAN BREZ PREJETEGA ZADETKA

 

Tudi po 12. krogu tekmovanja EPNL Koprčani ostajajo nepremagani in poleg tega tudi še brez prejetega zadetka, kar je zagotovo svojevrsten dosežek. Tokrat so se na Bonifiki pomerili s NK Plamo iz Podgrada, zmagovalec ni bil vprašljiv niti v enem trenutku srečanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kot že mnogokrat do sedaj smo od prve minute spremljali nalet Koprčanov, ki z visokim pritiskom niso pustili gostujoče ekipe, da zadrži žogo v svoji posesti. V prvem polčasu so si kozlički priigrali ogromno priložnosti, tri pa so bile izkoriščene in že po prvem delu je bil zmagovalec odločen. Prvi zadetek je padel po lepi akciji Petrovića, ki je z globinsko žogo zaposlil Ramića, slednji pa je ugnal vratarja gostov. V 20. minuti je iz bližine podvojil Tomić, že čez 3 minute pa je predložek Opare v zadetek spremenil Plazonja.

Drugi polčas smo spremljali podobno predstavo, kozlički so neprestano pritiskali na vrata Plame in jo dvakrat tudi uspeli premagati. Najprej je lepo zavrnjeno podajo Meštriča izkoristil Tomić, v končnici tekme pa je predložek v sredino iz bližine v gol preusmeril Popovič.

Do zapisnika tekme lahko dostopate na naslednji povezavi: Zapisnik tekme

Spodaj si lahko ogledate še nekaj fotografij z nedeljske tekme: