POVZETEK PRIPRAVLJALNEGA OBDOBJA

V koprski ekipi je po koncu jesenskega dela prvenstva prišli do nekaj kadrovskih sprememb, a videti je, da je ekipa v tem pripravljalnem obdobju opravila dobro delo, se že uigrala in z optimizmom čaka nadaljevanje tekmovalnega obdobja.

Kozlički so skupno odigrali kar 10 prijateljskih tekem, med katerimi ni manjkalo niti prvolligaških in drugoligaških ekip. Koprčani niti na eni tekmi niso okusili grenkobe poraza, kar je seveda zavidanja vreden dosežek. Na desetih tekmah so dosegli 20 zadetkov, v povprečju dva na srečanje. Prejeli so jih 9, kar v povprečju znaša manj kot zadetek na tekmo. Najuspešnejši pred golom nasprotnikov je bil Mateo Verunica, ki je v pripravljalnem obdobju dosegel 5 zadetkov, sledi mu Rene Šolaja, ki je dosegel 4.

Spodaj si lahko ponovno ogledate vse pripravljalne tekme koprskega tretjeligaša:

NASPROTNIK: REZULTAT: STRELCI:
OFK Titograd 2:0 Šolaja, Sačer
FK Krupa 3:2 Glavaš, Šolaja, Verunica
NK Triglav 4:2 Šolaja, Andjelić, Baša, Verunica
NK Bilje 1:1 Štromajer
ND Ilirija 2:2 Vrdoljak, Šolaja
NK Dekani 3:0 Verunica, Guberac, Baša
NK Bravo 1:0 Baša
FC Brodarac 1:1 Verunica
NK Veržej 1:1 Verunica
NK Žiri 2:0 Hadžić, Petrović

Koprčane prvi tekmovalni boj čaka v soboto, ko se bodo v okviru polfinala pokala MNZ Koper pomerili z ekipo NK Korte. Tekmo bo ob 15.00 na Maliji. Prva prvenstvena tekma pa kozličke čaka teden kasneje, ko se bodo takoj v prvem krogu spomladanskega dela v gosteh pomerili proti ekipi NK Tolmin, ki ostaja najnevarnejši konkurent za prvo mesto.