NA BONIFIKO PRIHAJA PRIMORJE, MLADINCI IN KADETI V ŠENČUR

V tretji slovenski nogometni ligi zahod je vsak nasprotnik že odigral tekmo z vsakim. Začenja se novi krog, Koprčani bodo na Bonifiki gostili ND Primorje. Naši mladinci in kadeti bodo prvo mesto na lestvici branili v Šenčurju, kjer jih čaka težko delo.

Koprčani bodo v soboto poskušali še dodatno pobegniti svojim zasledovalcem na lestvici. Na Bonifiko prihaja ND Primorje, ki se trenutno nahaja na tretjem mestu lestvice, za kozlički pa zaostaja že velikih 10 točk. Prva tekma v Ajdovščini se je končala z zmago Koprčanov z 2:0. Favorit je tudi tokrat znan, vsi nogometni navdušenci pa ste kot zmeraj vabljeni na Bonifiko.

3. SNL – zahod, 8. krog:
Stadion Bonifika | sobota ob 16:30h
FC Koper – ND Primorje

Statistika pred tekmo

Derbi kroga bo nedvomno v nedeljo v Šenčuru. Pomerile se bodo ekipe, ki na skupni lestvici merijo zelo visoko. Koprčani so trenutno prvi, imajo pa točko prednosti pred ekipama Šenčurja. Ti dve tekmi bi znali dati že določene odgovore kako se bo odvijal preostanek sezone. Ekipa Šenčurja na mladinski lestvici zaseda visoko drugo mesto, pred kozlički imajo 8 točk prednosti. Kadetska ekipa Kopra v svoji starostni kategoriji vodi, pred Šenčurjem ima 9 točk prednosti.

2. SML/SKL, 9. krog:
ŠP Šenčur | nedelja ob 14:00 in 16:00hh
NK Šenčur – FC Koper

Kozlički so v prejšnjem krogu minimalno izgubili proti Triglavu, ki zaseda drugo mesto. Ponovno jih čaka težko gostovanje proti Krki, ima tri točke prednosti pred našimi fanti, ki se nahajajo v negativnem nizu rezultatov, ki traja že tri tekme.

U-15 zahod, 9. krog:
Novo mesto | sobota ob 11:00h
NK Krka – FC Koper

Statistika pred tekmo