NA BONIFIKO PRIHAJA OLIMPIJA, ČLANI V POSTOJNO

Na Bonifiki bo v soboto zanimivo. Kopru v goste prihajajo mladinci in kadeti ljubljanske Olimpije. Člani bodo niz zmag poskušali nadaljevati v Postojni.

[U-19] FC Koper – NK Olimpija | Stadion Bonifika (atletski stadion) – sobota, 7. 4. 2018, ob 13:00h

V 20. krogu prve mladinske in kadetske lige se bodo naši kozlički pomerili z Olimpijo. Mladinci bodo po težkem porazu v Domžalah imeli novo priložnost za osvojitev točk. Olimpija je v mladinski konkurenci trenutno 5 mest pred Koprčani, prva tekma pa se je končala z zmago Ljubljančanov s 4:2.

[U-17] FC Koper – NK Olimpija | Stadion Bonifika (atletski stadion) – sobota, 7. 4. 2018, ob 11:00h

V kadetskem tekmovanju Ljubljančani zasedajo tri mesta višje v primerjavi s kozlički. Prva tekma v Ljubljani se je končala z neodločenim rezultat 2:2. Na skupni lestvici sta sobotna nasprotnika soseda, Olimpija zaseda osmo, Koprčani pa deveto mesto. Tako mladinska in kadetska tekma bosta odigrani na atletskem igrišču z naravno travo.

[EPNL] NK Postojna – FC Koper | ŠP Postojna – nedelja, 8. 4. 2018, ob 16:00h

Nadaljuje se tudi prvenstvo v primorski ligi. Koprčani odhajajo na gostovanje v Postojno, kjer bodo želeli nadaljevati niz zmag in niz brez prejetega zadetka. Prva tekma na Bonifiki se je končala z visoko zmago Koprčanov z 11:0.

Na prvi tekmi na Bonifiki Postojnčani niso bili dorasel nasprotnik. Kako bo tokrat?