MLADINCI BOLJŠI OD PIRANA, STAREJŠI DEČKI OD DEKANSKIH KADETOV

Ekipe naše akademije so zadnji vikend pred začetkom tekmovalnega obdobja izkoristile za odigravanje generalk. Mladinci so premagali NK Piran, medtem, ko so bili starejši dečki boljši dekanskih kadetov.

U-19 | ŠRC Bonifika
FC Koper – NK Portorož Piran 3:1 (1:1)
Strelci: Prodanović (11-m), Kalizan 2x

Igrali so: Ražem, Jakomin, Beganović, Johnson, Omerašević, Agić, Lelić, Prodanović, Klarić, Šporin, Piciga. Igrali so še: Mežnar, Kozlovič, Kerezović, Kalizan, Mingotti, Tonejc, Koren.

Po začetnem otipavanju so kozlički po napaki ožje obrambe prejeli gol v 16. minuti. Nato so Koprčani prevzeli pobudo in si ustvarili kar nekaj lepih priložnosti, ki pa so ostale neizkoriščene. V 41 minuti je po lepi globinski podaji Prodanoviča in vtekanjem Leliča sodnik upravičeno dosodil enajstmetrovko, ki jo je Prodanović zanesljivo izvedel. V nadaljevanju so kozlički igrali dobro in dosegli dva gola, oba je zabil Kalizan.
S tem rezultato se je tudi koncala tekma. Ekipa je pokazala napredek vendar se v igri še vidi da igralci čutijo še posledice napornih priprav. V prihajajočem vikendu fante že čaka prvi krog prvenstva, ko na Bonifiko prihajajo Brinje.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

U-15 | ŠRC Bonifika
FC Koper – NK Dekani (U-17) 4:1
Strelci: Marsetič 2x, Husanović, Shehu.

Igrali so: Posavec, Zugan, Kokol, Ščulija, Bobič, Božič, Bubnič, Aščić Pjaža, Kozlovič, Husanović, Marsetič. Igrali so še: Jakupović, Šabić, Shehu, Babič, Zadravec, Bonaca, Munjes, Sosič.

Ekipa starejših dečkov je zadnjo pripravljalno tekmo pred pričetkom prvenstva odigrala proti selekciji kadetov iz sosednjega kluba Dekani in visoko zmagala.