KOPRČANI ZAČENJAJO V PONEDELJEK

Koprčani bodo s pripravami na nadaljevanje sezone pričeli v ponedeljek, 13. januarja. Zbrali se bodo na Bonifiki.

Rumeno-modri bodo v drugem delu branili 2 točki prednosti pred Gorico, ki je najbližja zasledovalka. Koprčani bodo s pripravami začeli v ponedeljek. Prva faza bo potekala na domači Bonifiki, 9. februarja pa se bo ekipa odpravila na 12-dnevne priprave v turško Antalyo. Tam bo poleg izjemnih pogojev za delo imela priložnost odigrati tudi močne prijateljske tekme. Zaenkrat so potrjeni trije nasprotniki: ukrajinski prvoligaš FC Vorskla, drugouvrščena ekipa kazakstanske prve lige FC Kairat Almaty ter predstavnik druge ruske lige Neftekhimik. Išče pa se še en nasprotnik.

Že konec januarja pa bodo Koprčani v Rovinju odigrali izjemno zanimivo tekmo s predstavnikom letošnje izvedbe Lige Prvakov Dinamom iz Zagreba.

Od koprskega dresa so se po končanem prvem delu poslovili: Stipe Vrdoljak, Željko Tomić, Žiga Opara, Stefan Andjelić, Robi Gajšek, Mateo Verunica in Jaka Štromajer, ki končuje igralsko pot. Najverjetneje bo svoje delo nadaljeval v sklopu kluba. Vsem igralcem se zahvaljujemo za njihov prispevek k uspehom koprskega kluba ter jim želimo veliko sreče v nadaljevanju kariere.

Prvouvrščeni ekipi 2. SNL pa se je pridružil Lovre Čirjak, ki je nazadnje branil barve Krškega in si trenutno z Žanom Medvedom deli prvo mesto na lestvici strelcev 2. SNL. Članski ekipi se bodo na treningih priključili tudi najbolj perspektivni igralci z mladinskih vrst.

Lovre Čirjak bo v nadaljevanju sezone mreže nasprotnikov tresel v koprskem dresu.

Prvo prvenstveno tekmo v drugem delu bodo Koprčani odigrali v soboto, 7. marca, na Bonifiki proti ekipi Brežic.