KOPRČANI JESENSKI PRVAKI

Varovanci Mirana Srebrniča s jesenski prvaki 2. SNL. V Lendavi so prikazali izjemno predstavo in v Koper zasluženo prinesli tri točke.

Koprčani so, potem ko je Vršič zatresel lendavski, Oštrek pa koprski okvir gola, povedli tik pred odmorom. Dare Vršič je krenil po desni strani igrišča in z desnico na oddaljenejši vratnici našel Marka Pejića, ki je z glavo zadel za primorsko prednost. Četa Mirana Srebrniča je v uvodu drugega polčasa udarila še enkrat, hiter napad pa je z natančnim udarcem zaključil Edi Baša. Tik pred zadnjim sodniškim žvižgom je dobro predstavo kronal še Dare Vršič. Koprčani so Nafti zadali prvi domači poraz v letošnji sezoni, z zmago pa so ohranili dve točki naskoka pred Gorico.

NAFTA 1903 – KOPER 0:3 (0:0)
* Lendava, gledalcev 600, sodniki: Glažar, Skok in Burjan.
* Strelci: 0:1 Pejić (44.), 0:2 Baša (47.), 0:3 Vršič (90.).
* Nafta 1903: Raduha, Malešević, Vinko, Šeruga (od 59. Szökrönyös), T. Pirtovšek, Novinič, Rebernik (od 59. Ploj), Bizjak, Oštrek (od 80. Kamaras), R. Pirtovšek, Živko.
* Koper: Nenezić, Hadžić, Jelić Balta, Jozinović (od 88. Meštrić), Badžim, Žužek, Galešić, Pejić, Vršič, Baša, Djermanović (od 80. Vekić).
* Rumeni kartoni: Šeruga, Malešević; Djermanović, Jozinović, Pejić.
* Rdeči karton: /.

Fotogalerijo si lahko ogledate tukaj: KLIK.

Tekst: NZS
Foto: Siol.net