KADETI IN MLADINCI GOSTOVALI PRI ISTRI V PULI

Včeraj so se kadeti in mladinci pomerili z NK Istro iz Pule. Prvi so proti hrvaškim predstavnikom izvlekli neodločen rezultat, mladinci pa so tesno izgubili.

U-19 | Stadion Aldo Drosina
NK Istra Pula – FC Koper 4:3 (0:0)

Strelci za Koper: Lelić, Jerman (11-m), Kalizan

Igrali so: Ražem, Johnson, Pucer, Beganović, Peroša, Agić, Lelić, Meštrić, Prodanović, Jerman, Šporin. Igrali so še: Šmitran, Kerezović, Jakomin, Koren, Omerašević, Kozlovič, TOnejc,Mingotti, Piciga, Klarić, Kalizan.

Od začetka smo spremljali nepovezano igro z veliko fizične igre in duelov. V prvem polčasu ni bilo zadetkov, obe ekipi sta si pa priigrali par resnih priložnosti. Svoje delo je dobro opravil koprski vratar Ražem. Koprčani so drugi polčas začeli bolje in tudi povedejo. Po predložku Šporina mrežo domačih z glavo zatrese Lelić. Igralci Istre so izenačili, a so količki ponovno povedli prek Jermana, ki je bil uspešen z bele točke. Nato je sledil mrk koprske ekipe, ki je v približno desetih minutah prejela kar tri zadetke. V izdihljajih tekme Koprčane ponovno približa Kalizan, a za kaj več zmanjka časa.

U-17 | Stadion Aldo Drosina
NK Istra Pula – FC Koper 2:2

Strelci za Koper: Jurman, Silvestro

V dokaj enakovredni tekmi so domačini povedli iz prekinitve. V nadaljevanju Koprčani prek Jurmana izenačijo in deset minut pred koncem srečanja tudi povedejo, ko predložek Jurmana izkoristi Silvestro. Vseeno pa kozličkom ni uspelo zadržati prednosti in v sami končnici srečanja je sledil gol domačinov za izenačenje. Tekma je pokazala določen premik na bolje, fantje se spoznavajo, kar dobro vpliva na igro, kljub vsemu ima ekipa še veliko rezerv.