NAPOVED TEKMOVALNEGA VIKENDA

Prejšnji vikend je minil v znamenju domačih tekem. Zadovoljivo je dejstvo da tako članska ekipa kot tudi ekipe akademije, ki igrajo v državnih ligah niso izgubile. Člani in starejši dečki so zmagali, mladinci in kadeti pa vknjižili po točko.

 

EPNL: NK CERKNICA – FC KOPER B (sobota ob 15:00h)

Članska ekipa FC Koper B pod vodstvom Damirja Milinovića nadaljuje pohod proti tretji ligi. Tokrat odhaja v Cerknico, kjer se bodo pomerili proti tamkajšnjem četrtoligašu. Zadnja tekma na Bonifiki je bila kar zadosten prikaz realne moči Koprčanov. Postojnčani so morali po žogo v svojo mrežo kar 11-krat. Tudi na gostovanju v Cerknici bi malokdo stavil proti kozličkom. Trda obramba in razpoložen napad bi morala biti dovolj, da nove tri točke potujejo v Koper, s tem pa bi bila to že osma zaporedna prvenstvena tekma.

 

SML/SKL: ND GORICA – FC KOPER (nedelja ob 13:00h in 15:00h)

Koprski kadeti in mladinci odhajajo na gostovanje v Novo Gorico. Pogled na lestvico razkriva, da so na mladinski tekmi papirnati favoriti domačini. Kljub temu Koprčani prihajajo z lepo popotnico dveh pozitivnih rezultatov in želijo ta niz podaljšati. Zaradi prepovedi nastopa bosta manjkala Jerman in Lelić. Tekma prične ob 15:00h na igrišču z umetno travo.

Kadetska ekipa Kopra pa v Gorico prihaja z željo po treh točkah. Tudi lestvica razkriva, da kozlički bolje kotirajo. Pravico nastopa imajo vsi člani ekipe Igorja Božiča. V lanski sezoni so koprski kadeti v Gorici vknjižili vse tri točke in upamo, da se bo ta tradicija nadaljevala tudi v nedeljo.

 

U-15 NZS: NK INTERBLOCK – FC KOPER (sobota ob 13:00h)

V 12. krogu lige starejših dečkov se bosta pomerila zadnjeuvrščena ekipa NK Interblock in tretjeuvrščeni Koprčani. Ljubljančani po petih zaporednih porazih iščejo izhod iz krize, medtem ko visokoleteči kozlički želijo zabeležiti še četrto zaporedno zmago in se še približati višje uvrščenima ekipama Dekanov in Olimpije.