DAMIR MILINOVIĆ NI VEČ TRENER FC KOPRA

Vodstvo kluba se je včeraj popoldne odločilo da prekine sodelovanje z dosedanjim glavnim trenerjem članske vrste. Damirju Milinoviću se zahvaljujemo za vložen trud in uspešno delo s člansko izbrano vrsto, ki je v dosedanjem delu ligaške sezone dosegla zastavljene tekmovalne cilje.

Skupaj z njim koprski klub zapušča tudi Goran Vincetić, ki je opravljal naloge pomočnika trenerja. Tudi njemu se zahvaljujemo za opravljeno delo in mu želimo veliko sreče na nadaljnji poti

V klubu si želimo predvsem uveljaviti domače nogometaše, visoke tekmovalne in rezultatske cilje pa dosegati z nogometaši »vzgojenimi« na Bonifiki. Pri tem delovanje in razmišljanje sedaj že bivšega stratega rumeno modrih nista bila povsem v skladu s filozofijo in cilji vodstva kluba.

Člansko ekipe bo začasno vodil Novica Nikčevič, ki v klubu sicer opravlja naloge iskalca talentov, v preteklosti pa je bil tudi pomočnik trenerja prvega moštva. Vodstvo FC Kopra bo novega trenerja FC Kopra predstavilo v bližnji prihodnosti.

Damirju Milinoviću se zahvaljujemo za vložen trud in uspešno delo s člansko izbrano vrsto, ki je v dosedanjem delu ligaške sezone dosegla zastavljene tekmovalne cilje.