ČLANSKA EKIPA SE JE PREBUDILA IZ ZIMSKEGA POČITKA

V tem tednu so s treningi začeli tudi igralci članske ekipe FC Koper. Jesenski prvaki tekmovanja EPNL so priprave začeli pod vodstvom hrvaškega stratega Damirja Milinovića, ki je v prvem delu suvereno vodil kozličke na dvanajstih tekmah brez prejetega zadetka. Slednje bo verjetno tudi eden izmed ciljev koprske odprave v nadaljevanju prvenstva, kar bi zagotovo pomenilo svojevrsten rekord.

Včerajšnji dan so Koprčani izkoristili za kar dva treninga. Jutranjega so oddelali na igrišču, medtem ko so se na popoldanskem osredotočili na vaje za moč fitnessu.

V kadru kozličkov je tudi nekaj novih igralcev, ki se trenutno nahajajo na preizkušnji. Jasno pa je, da bo v nadaljevanju sezone koprski napad še močnejši. Na Bonifiko se vrača Jaka Štromajer, ki bo ob doseganju zadetkov skrbel tudi, da bo svoje nogometno znanje pranašal na mlajše igralce v koprski nogometni akademiji.

Jaka Štromajer se vrača na Bonifiko.

Do začetka prvenstva bodo fluorescentno rumeni odigrali veliko močnih prijateljskih tekem, ki vam jih bomo izdali v prihajajočih dneh.

Prvenstvo v tekmovanju EPNL se nadaljuje 17. marca. Do konca je preostalo še 11 krogov. Pred pričetkom prvenstva pa bo Koprčane čakal še zelo zanimiv obračun pokala MNZ Koper proti drugoligaški ekipi Cherrybox24 Tabor Sežana.