ČLANI Z VIPAVO, MLADINCI IN KADETI GOSTIJO ARNE TABOR

Ponovno je pred nami pester vikend domačih tekem. Jutri je na sporedu 7. krog zahodne tretjeligaške konkurence. Na Bonifiko prihaja NK Fama Vipava, mladinci in kadeti bodo v nedeljo gostili NK Arne Tabor 69. Starejši dečki prav tako na domačem igrišču pričakujejo NK Triglav Kranj

Koprčani bomo v sedmem krogu lovili sedmo zaporedno zmago in se poskušali še utrditi na prvem mestu lestvice. V goste prihaja NK Fama Vipava, ki je v prejšnjem krogu nekoliko presenetljivo visoko porazila NK Tolmin, ki so ga mnogi imeli za glavnega konkurenta kozličkov za prvo mesto. Favorit je znan, za kaj več bomo morali počakati na pričetek tekme, ki bo jutri ob 18:00.

3. SNL – zahod
Stadion Bonifika | 29. 9., ob 18:00
FC Koper – NK Fama Vipava

Statistika medsebojnih srečanj

V prejšnjem krogu so koprski mladinci in kadeti prevzeli vodstvo na skupni lestvici. Želja je seveda ta, da bo tako tudi po odigranem zadnjem krogu. Na Bonifiko prihaja NK Arne Tabor 69, ki na skupni lestvici zaseda 6. mesto. Njihovi mladinci so do sedaj zbrali zgolj tri točke, veliko boljše pa gre kadetom, ki so prvi zasledovalci naše kadetske ekipe, tako da nas v nedeljo zagotovo čaka zanimiva tekma.

2. SML/SKL
Stadion Bonifika | 30. 9., ob 15h in 17h
FC Koper – NK Arne Tabor 69

Koprske starejše dečke na Bonifiki čaka težka naloga. Njihov nasprotnik bo kranjski Triglav, ki trenutno zaseda drugo mesto. Kozlički so trenutno osmi, stremijo pa po dvigu po lestvici navzgor. Ali jim bo to uspelo že tokrat bomo lahko videli v soboto ob 15:30.

U-15 – zahod
ŠRC Bonifika – igrišče z UT | 29. 9., ob 15:30
FC Koper – NK Triglav Kranj

Statistika medsebojnih srečanj