ČLANI PROTI KORTAM, POMEMBNI TEKMI KADETOV IN MLADINCEV

Tekmovalna sezona se počasi bliža h koncu. V članski konkurenci EPNL je zmagovalec znan že nekaj časa, bolj zanimivo je v kategoriji mladincev in kadetov, kjer se naši fantje borijo za obstanek.

Članska ekipa FC Koper bo v soboto odigrala zadnjo domačo tekmo v letošnji sezoni. Na Bonifiko prihajajo NK Korte, ki trenutno zasedajo četrto mesto na razpredelnici. Za kozličke tekma ne odloča o ničemer, vseeno pa ostaja cilj končati zadnjo domačo tekmo na najboljši možni način in ohraniti niz neporaženosti.

EPNL, 22. krog
Sobota, 26. 5. 2018 ob 17:00 | Stadion Bonifika
FC Koper – NK Korte

Veliko manj je znanega v mladinski in kadetski prvi ligi. Obstanka v ligi si glede na skupno lestvico še ni zagotovilo 5 ekip, zato lahko pričakujemo izjemno dramatičen zadnji krog v nedeljo. Koprčani sami odločajo o svoji usodi. Na Bonifiki bodo gostili NK Interblock in s štirimi osvojenimi točkami bi si tudi teoretsko zagotovili obstanek v ligi. Ne glede na to pa bo veliko odvisno tudi od drugih rezultatov neposrednih konkurentov za obstanek. Vse ljubitelje v nogometa vabimo v nedeljo na Bonifiko, da pomagajo našim fantom pri borbi za obstanek med elito.

1. SML/SKL, 26. krog
Nedelja, 27. 5. 2018 ob 11:00 in 13:00 | Stadion Bonifika
FC Koper – NK Interblock