ČLANI PRIČAKUJEJO CERKNICO, MLADINCI IN KADETI PRI NK BRAVU

Za vikend je na vrsti je 17. krog lige EPNL, v katerem Koprčani gostijo trenutno tretjeuvrščeno Cerknico, kadeti in mladinci odhajajo v Šiško, kjer bodo moči merili z NK Bravom.

EPNL, 17. krog
FC Koper – NK Cerknica, Stadion Bonifika ob 16:30h

Koprčani nadaljujejo s svojim tempom tudi v končnico prvenstva. Tekme še niso izgubili, so pa v Postojni prejeli prvi zadetek. Kljub temu trenutna gol razlika 81:1 vzbuja strah in spoštovanje. Na Bonifiki še nihče ni bil dorasel nasprotnik Koprčanom, ki na velikem in odlično pripravljenem igrišču lahko izkoristijo vse svoje sposobnosti. Prva tekma med sobotnima nasprotnikoma se je končala z rezultatom 2:0 za kozličke.

1. SML/SKL, 21. krog
[U-19] NK Bravo – FC Koper ob 11:00h

Koprčane po fantastični rezultatski vrnitvi prejšnji konec tedna proti Olimpiji čaka ponovno težko delo. V goste odhajajo k NK Bravu, ki zaseda tretje mesto na mladinski lestvici. Prvo tekmo so Koprčani na Bonifiki izgubili z 2:0.

[U-17] NK Bravo – FC Koper ob 13:00h

V tem spopadu bo šlo za dvoboj sosedov na lestvici, ki sta sedaj zbrala enako število točk. Pričakuje se izenačena tekma. Kozlički so bili na prvi tekmi na Bonifiki od sobotnih nasprotnikov boljši z 2:0.
Na skupni lestvici je NK Bravo 5 mest višje kot Koprčani.