MLADINCI IN KADETI NEUSPEŠNI

Že v petek sta svoji tekmi odigrali koprski selekciji mladincev in kadetov. Na koprski Bonifiki sta gostili ekipi Maribora in izgubili obe tekmi. Starejši dečki so prišli do rutinirane zmage.

 

[U-17] FC Koper – NK Maribor 0:1 (0:0)

Prvi so na sceno stopili kadeti in v prvem polčasu bili enakovreden tekmec Mariborčanom. To je trajalo do 60. minute, ko so Mariborčani izkoristili sumljivo dosojeno enajstmetrovko. Do konca srečanja o kozlički želeli izenačiti, a jim to ni uspelo. Koprčani ostajajo na 8. mestu prvenstvene lestvice.
Preberi več

 

[U-19] FC Koper – NK Maribor 1:3 (0:2)

Po kadetski tekmi se je pozornost usmerila na tekmo mladincev. Mariborčani so velik del naloge opravili že v prvem polčasu, ko so prek Kolmaniča prišli do prednosti dveh zadetkov. Koprčani so se prek Jana Jermana vrnili v igro 20 minut pred koncem tekme, a le do 84. minute ko so Mariborčani potrdili zmago. Koprčani na lestvici zasedajo 9. mesto, v naslednjem krogu pa gostujejo v Ljubljani pri NK Interblock.
Preberi več

 

[U-15] FC Koper – NK Jadran Železničar 2:0 (0:0)

Koprski starejši dečki so upravičili vlogo favorita in zasluženo premagali NK Jadran Železničar. Do zmage so prišli v drugem polčasu, ko so prek Luke in Marka Baruce potrdili zmago. Kozlički se nahajajo na tretjem mestu razpredelnice, za prvouvrščenimi Dekančani zaostajajo za 6 točk.
Preberi več